Ooo människa!

Det finns en till människa här hemma hos mig!! Hon sitter i fåtöljen och meckar med sin kamera!! OJ. Sjukt men människor runt sig :O
Hon är trevlig och vi går ihop bra faktiskt :) Och vi är båda överlyckliga över att vi ska på rusdagen imorgon och sen rustur. SÅ KUL! Jag har packat det mesta nu tror jag, och fixat mina kläder till maskeraderna. Wiii, kolla facebook för bilder! :)

:(

Lämnade råttisarna idag...det är tomt här...och så prasslar det överallt. Hmm...jag vill ha mina egna små skadedjur!

Lämnar råttisarna?

Inget att skriva heller. Borde egentligen fixa utklädning till nästa vecka men jag orkar inte. Får bli imorgon istället. Imorgon ska jag fixa en hel del, jag ska på cykelauktion och sen ska jag lämna råttorna så att de har ett boende under tiden jag är på rusturen. Efter det ska jag inhandla mat...vilket jag inte orkar så jag kanske hoppar över det. Ja det gör jag, strunt samma, jag har mat så att det räcker. Efter det måste jag förbereda mina kläder till rusturen, och packa lite. Och fixa annat inför rusturen. Jag gillar inte att lämna bort råttisarna. De ska ju vara med mig! Det känns extra illa nu när de är så gamla. Och Cyradis med tumörer och bumblefoot. Hoppas de tycker det är ok.

Tvättdag

Japp, tvättade idag. Det kostar dock, vilket inte är så kul. Så det blir masstvätt i slutet av månaden istället. Finns inga torkskåp, DET stör mig väldigt mycket! Kan ju inte torktumla kläder. Om jag inte planerar att krympa själv förstås. På söndag får jag besök. En annan veterinärstudent ska campa hos mig innan rusturen. Aaaah rusturen! Jag ska vara råtta på djuruppvisningen, indian på festcaféet och ja, 80talssportfåne på idrottsdagen. Ska försöka lägga upp bilder på utklädnaderna innan jag åker. Håll tummarna för att råttan bilr bra! Jag har en idé... :)
Kollade upp vädret på måndag, och det ser ut att bli fint så min rosa klänning kommer förhoppningsvis fungera. Bara det inte blåser, den har en så extremt vid kjol att det blir lite för mycket Marilyn Monroe då. (Och där börjar jag googla Marilyn och kan inte sluta bläddra igenom bilder...lättdistraherad)
Råttorna vänjer sig snabbt vid att springa ute i rummet. Har jag inte öppnat burdörrarna innan klockan nio på kvällen börjar de springa runt som tokiga och fästa sig som kardborreband på burväggarna. Mina söta små skadedjur :)

Avslappnad

Avslutade precis ett yogapass. Det är härligt, jag känner mig så avslappnad efteråt. Jag tror att det bästa med yoga är att man fokuserar så mycket på andningen. Hjärnan får syre, kroppen får syre...känns jättebra. Så nu är jag sådär äckligt harmonisk. Fånigt leende på läpparna, lätta steg.
Har uträttat nyttiga saker idag. Köpte sovsäck (som jag hade jättetur att hitta så billigt) med manchester united-logga på. Köpte gummistövlar (hur söta som helst, lägger upp bild någon gång snart), och lite andra saker jag kommer behöva till rusturen. Köpte mat också. Nudlar. Jättebra mat Carro, verkligen. Men nektariner blev det också! Och bakpulver! Varför jag köpte bakpulver om jag inte har en ugn? jo för man kan göra...tattarataaaaa...AMERIKANSKA PANNKAKOR! Och det ska jag göra nuuu.

Hungrig

Men gah jag vet inte vad jag ska äta. Har inte tillräckligt med ingredienser till att laga något och jag är verkligen trött på pasta. Har bara knäckebröd. Ägg men det åt jag till brunch. Tusan också..

Hepphepp

Försökte fixa försäkring idag, men det går ju inte. Härligt. Jag måste ha ett konto så att jag kan betala. Fasikten. KONTO I NEED! Måste ha ett sjukförsäkringskort till det. Vet inte heller vad jag ska äta nu för jag är trött på pasta och köttfärssås. Sa ju att det skulle räck i en vecka...gah...

Nästa vecka blir apkul! Vi ska ha massa utklädningskläder med oss :D På måndag möter vi upp varandra, delar upp alla i färggrupper och lär känna varandra. Jag är i rosapantern-gruppen, så jag ska alltså ha rosa kläder på mig. Blir min rosa klänning, annat rosa har jag inte. Sen på kvällen blir det middag och fest. (Ölen kostar 5 kr.....!)(på fredagsbaren som finns vid skolan..som har öppet nu på måndag)
Under veckan ska vi klä ut oss till följande i de svenska skogarna: cowboys/indianer, djur, 80talssportfånar och oskarsgalan. Woohoo!

Mart försvann plötsligt från datorn..det var inte kul :( Men sen fick jag ett telefonsamtal så då blev jag glad :)

 

Rusbrevet!

Vaknade av att posten kom. Jag är en lyserøde panter! För er som inte pratar danska, en rosa panter :D
Jösses vilken stor skola! Det går ca 3500 elver där! Och det är ca 500 som börjar nu till höst. BARA på den biovetenskapliga fakulteten! OMG totalt totalt, på hela ku, går det 38 000!!!!!!!! Oo...och tydligen har LIFE (där jag går) rykte om sig att ha danmarks bästa rusturerna :O (introveckor)

Planerar

Jag har skrivit, ändrat, fixat, letat, prickat ut och skrivit upp resvägar och tider på natten. Så nu vet jag hur nattbussarna går (som är snabbare än S-toget på dagen). Skööönt. mellan 1:34 och 05:34 kan jag åka hem en gång i timmen. Efter och innan går bussar och S-tog som vanligt. Underbart. Har min fin fina karta över innerstaden där jag prickar ut bussarnas hållplatser. Nice.

Cyklade in till albertslunds centrum idag, och när jag var framme var jag på väg att svimma (på riktigt). Jag rekommenderar inte någon att cykla på en cykel med ett vågigt hjul som man fått av en sopgubbe. (Ja men jag behövde ju faktiskt en cykel och alla slänger sina här!). Det är dock en Mustang. Inte för att det spelar någon egentlig roll eftersom att den beter sig som en halt, enbent kossa. Men jag klagar inte, det går lite snabbare att komma fram ändå. Enda anledningen till att jag kom fram till slut var Kill Hannah. Tack för den musiken. :) Och ja, jag skaaa fixa en bättre cykel.

Jag unnade mig något gott, chokladmjölk. Ville prova för alla går runt och dricker det. Inte så illa faktiskt...(en liter gick åt på...en timme...piiiinsaaaaamt).

Nu ska jag göra chokladbollar. Sen ska jag dra ner på chokladen. Annars ligger jag snart i sängen med migrän igen :)

Sant.

"They haven't spoken for a week, that's a century in girl years."

:)

Tittar på Bride Wars för andra gången i rad, och borstar håret. Jag borde sova. Men det är trevligt. Och så gjorde jag varm choklad med cacao som mamma köpte i Polen. Öppnade den precis. Och jösses. Det är helt otrolig! Räcker med en halv tesked och så blir den stark och mörk och helt, helt magisk...det finns en risk för att jag blir en sådan där som säger att "choklad är bättre än sex..". Mmmmmmmm!

Hittills..

...har jag ordnat hela min garderob (som jag för övrigt fortfarande gillar mycket) och håller nu på att vädra sängkläderna. Har även sopat och dammsugit och städat i rummet (allt förutom några kökssaker som jag inte bestämt vad jag ska göra med och mitt  skrivbord som jag ska ta itu med alldeles strax). Oj spegeln står ojämnt...så ja, fixat. Jag har även fixat så att råttburen inte repar golvet och att väggen bakom är skyddad så att pluttarna inte lyckas slänga tomat på den igen. 

Garderoben är verkligen härlig. Jag har MASSA galgar, men jag behöver några till fortfarande. Har 20 stycken nu, vilket innebär att många kläder får dela galge. Vissa funkar det med, men på några blir det alldeles för mycket. Vill ju kunna se vad jag har också. Sen vill jag få bort lite mer kläder från hyllorna (mycket bättre när de hänger). Alla mina skor får plats under kläderna vilket är heeeelt underbar! Trångt blev det dock, men men! Betyder väl bara att jag inte får köpa fler skor, vilket är jättebra för min ekonomi. (innuti känns det såhär---> :'''''(  )

Nu ska jag mikra lite av den där kötfärssåsen och pastan jag gjorde igår. Insåg precis att klockan var mycket mer än jag trodde! Jösses.

Har för övrigt börjat ångra att jag skaffade en hemtelefon, mamma har ringt och väckt mig två dagar i rad nu. Gaaah...mitt fel kanske mest, jag borde inte gå och lägga mig tre.

Bör ägna lite tid åt att fixa till bloggen också, jag stör mig på utseendet. När väl skolan sätter igång lär jag vara för upptagen med "Veterinær kemi og biokemi". 

"Why is the rum always gone?.....Oh, that's why..."

Gah Cyradis var jobbig nu, försökte fixa hennes fot, men hon var inte hjälpsam den här gången. Försökte även klippa hennes klor men det slutade bara med att jag blev sur för hon skulle vända sig om hela tiden. Naginis klor klippte jag på två minuter, hon är så duktig. Ska börja klippa deras klor oftare, så att pulpan drar sig tillbaka. Så får vi kooortare klor, så att vi alla slipper bli punkterade ^^

Min garderob...Datorn vägrar vända på bilderna så ni får vrida på huvudet. Hoppas det inte blir alltför jobbigt ;)


Får inte upp bilder på skodelen som är där nere, eller hylldelen på vänster sida. Eller övre delen av garderoben. Well well, ni får använda fantasin :)

Polarexpressen?

Ja, lite fel tidpunkt på året! Jag insåg det efter halva filmen. Jag är så fruktansvärt sugen på något bakat. Men jag har ingen ugn. Och pengar att lägga ut på färdig mat har jag inte. Skulle inte kännas värt det iaf. Nu tittar jag på dogma. Har städat lägenheten lite, tummen upp! Det var inte stökigt, men jag fick undan saker som inte hade någon plats. Påttråttorna har fått springa runt lite, och Naggis var jättenöjd över att få sitta i mitt knä i fönstret och nosa. Jag undrade när hon skulle börja blåsas upp som en ballong, så mycket som hennes nos arbetade.

Hmm...............PANNKAKOR!!! DET KAN JAG GÖRA!!! Amerikanska skulle varit godast, men jag har inte bakpulver, så jag får nöja mig med vanliga..Wiiiie! Kvällsmaaaat!

Och bur fixad bra!

Ja jag upptäckte precis att buren jag köpte är halvt ihopfällbar! GRYMT! Sådana är riktigt svåra att få tag på kan jag lova!

Sen kan jag också meddela att mitt kylskåp är litet men att jag lyckats fylla det med köttfärssås och pasta så att det räcker i minst en vecka. Ingen mer matlagning! Woooohooo! Nu ska råttorna få springa runt lite med övervakning (det sticker ut lite farliga sladdar som inte blivit fixade än).

Uh börjar bli trött på min bloggs utseende...det är så..rooosa...gah...

Bur fixad!

Sådär! Jag hade en liten kris då jag insåg att råttorna skulle vara tvugna att bo i sin lilla transportbur i åtta dagar när jag åker på introveckan. Så efter letande hittade jag danska blocket och en bur som fanns att köpa mycket nära mig. Idag hämtade jag den. Den är större än vad jag trodde, men perfekt för två råttor! Det är en sådan som det är lagligt att ha två råttor i som fast boende. Men jag tycker det är på tok för litet men som extrabur är den grym! (Undrar var jag ska få plats med den här hemma dock)
Jag råkade dessutom snubbla över vägen som bursäljerskan bor på, vilket var tur, annars skulle jag aldrig hittat rätt. När jag gick upp på den lilla trappan till huset stod buren där och Anette kom ut. Vi hälsade, Cyradis provade buren och jag konstaterade att den skulle bli bra! Så såg jag att hon hade en hund, och så sa hon att hon hade tre. Jag frågade vilka hundraser och hon svarade "en terrier, en grand danois och en chihuahua". Ja ni kan tänka er min min när jag hörde det där om Grandisen. Jag sken upp av lycka och frågade om jag fick hälsa. Hon började skratta och sa "jadå, han är så snäll så". Så hon öppnade dörren och jag fick stiga på. GRANDISEN VAR GIGANTISK! Det var första gången jag hälsade på en grand danois på så nära håll. Han var verkligen ofantligt stor! Hans hals var tjockare än den bredaste delen på mitt lår! Och hans öron var stora om...som...som...jag vet inte vad! De var jättestora! Som hanråttor skulle jag säga men ni lär inte koppla så bra då. Och ansiktet var så vackert! Han var 10 år och 8 månader (tror jag minns månaderna rätt) så han var väldigt gammal för att vara en grandis, deras genomsnittsålder ligger på 7. Mammas (hon hade en) blev 14. Anette småskrattade hela tiden, jag tror jag såg ut som ett barn i en leksaksaffär. Chihuahuan var också söt, men ännu äldre, och inte så intresserad av att hälsa. Terriern var väldigt liten, 6 månader tror jag, men mycket trevlig. De hade tydligen hästar också, och marsvin. Jag tror jag ska försöka att hålla lite kontakt med henne, för det skulle inte vara så dumt att hjälpa till med hästarna någon gång eller med hundarna. Hon sa att hon skulle spara mitt nummer då jag ska plugga till vette :D 
Jag har för övrigt skaffat ett danskt mobilnummer (som börjar på 60 ??) och så har jag ett hemnummer nu också. Häääftigt.. ^ 

Gah!

Nej, jag är inte glad! Då administrationen gav mig fel adress har nu Den biovetenskapliga fakulteten skrickat brev fel till mig, och jag har missat två stycken. En studenthandbok och brevet om introveckan och vilken grupp man ska tillhöra. JAG ÄR SÅ IRRITERAD!!! Och så har jag ingen telefon (för då måste man ha ett bankkonto och för att fixa ett bankkonto måste man ha ett sjukförsäkringskort, vilket jag inte fått än då det tar två veckor) så jag kan inte ringa och prata med dem. SÅ FRUSTRERANDE! Och nu är det helg så allt är stängt så jag kan inte fixa något! Blir ledsen. Dessutom är jag dum som tittar på Seven Pounds när jag faktiskt redan är nere. Blä. Mina tår gör jätteont efter för mycket gående, det är blåmärken på deM(!!!!!!). Blä. Och så är jag trött, gnällig, grinig, hungrig och själv. Och Mart är inte inne på skype, så jag antar att hennes dator gav upp, så det blir ingen dejt. 

Jag antar att jag kommer se lite ljusare på det hela när jag fått lite sömn och mat. Och telefon. Och ordnat upp allt med DBF. Och slutar titta på Seven Pounds. Det ska jag sluta med nu. NU.

Myycket katter

Ja, massa katter...så mycket katter att jag inte ens orkar hälsa på dem nu! Grannarna mina är väldigt söta. Min andra granne, Claus, kom förbi för att säga att min cykel kommer bli stulen om den står utanför min dörr, och så hälsade han mig också välkommen :) Gulligt.

Lite ssömnig.

Innan jag glömmer: utanför rådhuset i centrum har de en "hundparkering". Brevid cykelparkeringen. Det ser jätteroligt ut!

Kom precis på att Traci Lords spelar i Blade 1. Och så hittade jag precis en självbiografi av Traci. Den ska jag läsa så fort jag får tag i den.


Storleken på vovven: Pinnen till flaggan är ett 0,5 stift :)

Bladetönt

Trött men kan inte somna ändå. Well well. Skummar igenom Blade lite, kanske hjälper. Jag är verkligen äckligt svag för sämre (jag ska inte säga dåliga) fictionfilmer. Men det går ju inte att inte tycka om Blade. Ettan och trean i alla fall, för tvåan är faktiskt inte bra. (Inte ens enligt mig). Det är något mycket charmigt med klyschiga repliker och knasiga läderkläder. Ryan Reynolds är dessutom utan tvekan bäst i den tredje filmen. Han ser både (fruktansvärt) bra ut och är hysteriskt rolig. Och Jessica Biels armar är att döda för.


" I ate a lot of garlic, and I just farted. Silent but deadly..."

(För er som inte vet så handlar Blade om vampyrer)

Mystery solved

Ja, jag löste det idag, när killen i kassan tittade på mig ett tag.  Han hade blåa ögon. BLÅA!! Och han var brunhårig! Det är DET som är speciellt med danska killar! Jag har sett väldigt många med just blåa ögon och brunt hår. Och jag gillar det! Men man tappar fattningen när man ser det. Kan bli lite jobbigt ibland, som när man ska sträcka fram pengarna och inte tappa dem på golvet. 

Jag har nu ett nödhem till råttorna när jag åker bort i nästnästa vecka. De kommer kunna stanna i djuraffären, där den söta killen jobbar. Det var skönt att höra, och det blir inte särskillt dyrt  heller. Men jag hoppas ändå någon vänlig själ kommer kunna ta dem hem till sig istället. Det känns bättre. Cyradis har nu tre (?) tumörer. En av dem är stor, de andra syns knappt. Lilla gumman...

Sådant här åker man runt med i Danmark. Man handlar med den, man hämtar barnen med den, och sopgubbarna använder en sådan här för att hämta soporna i de offentliga sopkorgarna.



Stackars fötter!

Idag bar det av in till köpenhamn centrum. Gick bland annat förbi Den Biovetenskapliga Fakulteten, där jag ska plugga. Det är en fin skola, och det finns en park precis brevid som är himmelsk!

Innan jag glömmer, vem köper en tröja med texten "You're looking at a hot girl!". Aaaaah får ryyysningar av den.

Det blir ett kort inlägg idag, jag är helt slut..gick i flera timmar..

Det här är bilder från den ena byggnaden och parken :)






Äventyr

Idag bar det av till Albertslund centrum. Det tog en timme. Jag gick jättefel. Jag följde skyltar. Jag ska aldrig mer följa skyltar.

Centrum består av två banker, en djuraffär, två mataffärer, en cykelaffär, några matställen och "Vitaminer för huvudet", dvs en bokaffär.  Och ett antal skoaffärer. Och lite fler affärer som jag inte minns. Frågade inne på djuraffären om de hade rum för råttorna i några dagar, men killen som jobbade där visste inte. Jag skulle gå tillbaka i morgon för då är tjejen som jobbar där där. Där där där. Killen var söt. Han såg väldigt förvirrande ut, för han var ung, men hade skägg, och...ja det är svårt att förklara. Men han såg bra ut i alla fall. På väg hem följde jag inte längre skyltar. Men det gick inte så mycket bättre i början. Sedan kom jag fram till en liten karta (en som faktiskt överensstämde med verkligheten) och kunde med hjälp av den lista ut resterande väg. Jag blev så glad att jag dansade en liten segerdans som förde mig rakt in i....en buske av brännässlor. Det gjorde ont och jag kunde inte sluta skratta. Men efter en kvart kom jag hem igen. (Benen gör fortfarande ont).

Handlade mjölk (!!!!!!YES!!!!!ÄNTLIGEN!!!!!!) och köttfärs. Så nu kan jag njuta av mitt te :) med mjölk, inte köttfärs. Köttfärs blev det till middag. Pasta med köttfärssås. 

Efter lite bankande fick jag även upp mitt ena fönster som hade fastnat efter att ha blivit målat. Jag vågar dock inte ha det öppet när råttorna är lösa, för det är knappast svårt  för katter att ta sig in. Och inte vill jag att någon katt ska bli skadad efter ett möte med mina mördarråttor. (fönstret används för övrigt även som dörr till gården).

Åh jag fick även ett långt brev från Martini på fb! LYCKA! Blev så glad! <3

Morbæerhaven - mullbärsträdgården

Där bor jag. Det här är ett mullbär :) De är goda.



Aaaaaw!

Ena grannen kom precis och välkomnade mig till stället :) Han var jättegullig! Tyvärr minns jag inte hans namn, det var lite svårt, får kolla upp det på dörren. Han hälsade att om det var något jag behövde hjälp med så är det bara att fråga och så. Han förstod att det kunde vara mycket nytt och så. Det värmer!

Oj...

Jösses det var mer kvar att göra än vad jag trodde. Massa småsaker som ska in på sina platser. Bestick och sånt. Förresten, <3 min nya garderob. 

Har inte satt min fot utanför lägenheten på två dagar. Har haft fullt upp här inne. Jag bor förresten i ett sorts radhus. Mamma blev lite ängslig nyss när hon upptäckte att jag bara hade killar runt min :O Och framför mig, eller på andra sidan av gården. dvs. Framför mig har jag Centra 1. Och ett träd med gula körsbär. I centrat finns tvättmaskiner och ett "sommarhus" som är öppet på natten. Ser mysigt ut, har inte varit och kollat. Det kom musik därifrån för två nätter sen. Oj, jag har redan varit här i två nätter. Konstigt det känns. 

Råttorna har flyttat in i sin bur, skrev jag det? Kanske...Nej det kunde jag inte ha gjort för de flyttade ju in idag...eller var det igår...öh...oj...minnet är lite konstigt. Well well, trivs gör de iaf, men jag tror att de tycker att det är lite väl varmt.

Något jag inte gillar i lägenheten är golvet i badrummet. Det är inte inte inte inte inte inte inte inte alls snyggt. Det är riktigt fruktansvärt. Men men :) Det är mitt eget badrum i alla fall. 

Hmm..lite småtrött på mamma, undrar när hon ska åka. Vill vara lite i fred. Eller nja, om någon vill komma och hälsa på så kom kom! Men vill vara ifred från mor min. Be patient Carro.

I Köpenhamn

Så, inflyttad och klar. Hade tänkt skriva igår men jag somnade. Lägenheten är söt, jag tycker om den! Möblerna är nästan alla på plats nu och det ser riktigt mysigt ut! Jag ska uppdatera med bilder så fort jag är klar med allt. 
En till lycka är att jag inte har någon över mig, och att gården utanför mitt GIGANTISKA fönster är väldigt fin :) Råttorna skulle ju kunna springa av sig där men med tanke på att det kryllar av katter här så är det nog inte världens bästa idé :P
Igår fick jag panik när jag kom hit. Jag har flyttat till danmark, wtf?! När hände det och hur gick det till?? Saknar Mart sjukt mycket, det är jättekonstigt att vara utan henne. Har inte varit ifrån varandra i mer än en vecka förr!! Och då höll vi ständig kontakt med sms och telefon. Nu blir det i månader. Utan telefon. Skype, rädda oss. 
Måste skaffa cykel också. Bussarna tar 20 minuter på sig att komma till tunnelbanan vilket är puckat för det är inte ens långt. Med cykel kommer det ta fem minuter.  OCH man kan ta med cykeln på tåget!! Det finns till och med speciella cykelställ PÅ tåget! Roliga stad. 

Har inte varit inne i köpenhamn centrum än, har inte hunnit. Lämnade bilen i malmö igår, och malmö var sött, men den dialekten är verkligen jobbig! Buh. Har hittat nödmataffär här i danmark, och det är Netto. Det kostar lika mycket som det gör på typ Konsum eller Vi i Stockholm. Blir storköp i Malmö lite då och då. 

Nu är jag för trött för att fortsätta skriva, ska krypa upp i sängen. Uppdaterar mer imorgon!

Ps.

Jag sover i en säng utan lakan och utan täcke i ett rum som är helt felmöblerat. Råttorna sover i transportburen. Vi är inte glada. Vi längtar till egen lägenhet. Vi räknar ner. Om lite mer än 1,5 dygn är vi i egen lägenhet. 

Dagen som inte har hänt?

"OMG idag (4/8) har varit ouppdaterad av dig! Det är som att denna dag aldrig hänt!" // Mart
Ja det skulle ju inte vara så kul om den här dagen inte hänt! Då innebär det ju att jag kommer vakna imorgon med väldigt mycket opackade saker i rummet och en oisärtagen råttbur, och det blir jobbigt! Men den här dagen hände faktiskt! Har packat hela dagen, och sen var det dags att bege mig ut på stan för att göra några inköp. Mart följde med som min personliga assistent. Skrev ut lite pappren, postade CSNblankett, köpte datorfodral och eyeliner. Hann inte köpa penna dock! Eller skor! :O
Vid halv sju träffade vi Stefan som behövde hjälp med sin rullstol som hade slutat fungera så jag och Mart hjälpte honom. Vi fick försöka övertyga honom om att han inte alls var jobbig gång på gång, då han verkade övertygad :) När klockan närmade sig sju sprang Mart iväg som den räddaren i nöden hon är och köpte min hårddisk och jag gjorde Stefan sällskap i väntan på hjälp. När hjälpen kom sattes rullstolen igång igen och Stefan kunde fortsätta sin färd hemåt. Då var det även dags för mig och Mart att bege oss hem så vi hoppade på tåget. 
Vart tiden försvann sen har jag ingen aning. Jag sa till mamma att jag bara skulle ta en macka och sedan fortsätta packa men då undrade hon om jag inte skulle sova istället. Varför undrade jag, jo sa mor, klockan är halv elva. Oj sa jag, vad hände med tiden?
God natt! 

..<3

The Notwist – Consequence

CSN gör mig tokig!

Försöker fylla i blanketter från csn för att få studiebidrag men jag förstår inte hälften av vad som står! Jättekrångligt, och dessutom vet jag inte var jag ska hitta exakta datum för när jag börjar och slutar linjen. Eller hur många poäng varje termin är på. GAAAAAH!! 
Till slut försökte jag mig på e-legitimation, men för att aktivera den visar det sig (i slutet av den låååånga installationen) att man behöver gå till en bankomat för att den ska aktiveras. Jag orkar inteee. Det har redan tagit mig en timme! 
Funderar även på vilken bil vi ska hyra, om det finns andra lösningar än att hyra en stor kombi. Större bil = mer saker kan åka med = roligare. Råttbur, säng, skrivbord och stol tar väldigt mycket plats. Väntar på mail från Albertslund. Hoppas att de kan skicka en ritning på lägenheten så att jag vet vad jag har att göra med. Iih fjärilar i magen! Snart flyttar jag! Underbart att bo ensam. Hoppas på att andra Caroline kommer in dock, och då kommer vi bo på samma ställe :)
Ser fram emot introveckan den 24e, undrar vart vi ska åka. Blir kul att lära känna alla! Djurintresse har vi ju alla gemensamt så det ska nog klicka bra.
(Har fortfarande inte förstått att jag ska lämna alla i sthlm, det kommer nog senare. Vad kommer jag göra utan alla? Aaah...)

Oh juste..

...jag undersökte lite om Kobenhavns Univeristet och upptäckte att den ligger på plats 8 i europa bland bästa univeristet, och alltså plats 45 i världen, inte illa! (Alla svenska univeristet kommer en bra bit efter ^^). Visst ska jag skryta ^

Pride

Tittade på Prideparaden med Mart och lillhunden idag. Trevligt men lite regningt. Nu är jag hemma och trööött.

På torsdag bär det av till Köpenhamn! Jag tror inte jag har fattat det än :O Det är så snart! Fem dagar, jösses. Massor att fixa tills dess, hoppas jag hinner med! 


Välkommen till min blogg förresten :) Här kommer jag uppdatera om vad som händer mig i Köpenhamn och på veterinärlinjen. :O

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0