Trött

Undrar varför jag är så trött idag! Sovit igenom nästan hela dagen känns det som! Usch, morgondagen får inte bli likadan!
Idag vill Lyra inte alls rulla. Vet inte varför, mycket konstigt.
Vet inte vad mer jag ska skriva, jag är bara trött. :P Blä!

Fysiologi

Ja det tog 20 minuter för mig att bli trött. Axoner och dendriter och oj oj oj. Examenspluggandet har börjat men jag är hungrig! Snart kommer Andera och Anders över och så ska vi laga mat. Men det tar ju åååååår för dem att komma. Och jag ser inte fram emot att Helga ska komma hit, för hon och Lyra blir så knasiga tillsammans. De leker konstant, och det blir lite mycket till slut, speciellt då Lyra börjar skälla efter ett tag. Vill ju inte släppa ut dem på gården här heller för de lär gräva upp alla blommor.
Nja, ska väl gå tillbaka till fysiologin.

Ledig!

Fyra dagars helg nu! Yey! Behövs. Ska passa på att tvätta kläder, det var ett tag sen och garderoben börjar bli lite tom. Har sorterat allt och nu väntar jag på att Andrea ska komma över så vi kan gå till tvättrummet.
Lyra växer på, hon blir bara större och större, det är galet vad hon växer! Man ser skillnad från dag till dag. Just nu ligger hon och sover på golvet efter lek med Andreas hund. De går så bra ihop. det är underbart. Underlättar för oss också, om vi känner oss lata. Då är det bara att skicka ut dem på gården och låta dem leka av sig :)
Igår fick vi sticka ner armen i en kossas mage, från sidan. Levande kor alltså. De har opererat in hål i sidan på kossorna. Det var helt otroligt! Vilken kraft alltså! När magen kontraherade kunde man inte röra handen! Den var helt fast! Och så kände jag matstrupen, och hur maten kom ner.
Maah tydligen passar all på att tvätta idag. Jaja det får väl ta ett tag, passar på att tvätta vovven :)

Lyra

Så har jag fått hem min valp. Hon är underbar och fruktansvärd. Fruktansvärd från 5 till 10 på morgonen, då hon har en massa energi och inte alls vill att jag ska sova. Underbar resten av tiden då hon är en ängel med lagom energi och glad som sjutton.
På grund av den smärre sömnförlusten så har jag inte alltför mycket tålamod till annat. Lättirriterad blir jag, men som tur är så vet jag vad det beror på och håller det tillbaka :) Annars hade det varit synd om alla runt mig :)
Hade städat igår men det syns inte längre. När soffan är en säng och Lyra drar runt påsar och papper överallt så blir det snabbt stök igen.
Har varit ledig från skolan i en vecka nu, och jag längtar tillbaka. Men imorgon hade jag faktiskt tänkt att jag skulle gå till skolan, så ska bara se om jag kan hitta någon som kan ta Lyra i två timmar.
Nu ska jag försöka gå tillbaka till pluggandet. Klockan är ju bara tre! :O Tack Lyra för tidig uppvakning!

RSS 2.0