Ledig!

Fyra dagars helg nu! Yey! Behövs. Ska passa på att tvätta kläder, det var ett tag sen och garderoben börjar bli lite tom. Har sorterat allt och nu väntar jag på att Andrea ska komma över så vi kan gå till tvättrummet.
Lyra växer på, hon blir bara större och större, det är galet vad hon växer! Man ser skillnad från dag till dag. Just nu ligger hon och sover på golvet efter lek med Andreas hund. De går så bra ihop. det är underbart. Underlättar för oss också, om vi känner oss lata. Då är det bara att skicka ut dem på gården och låta dem leka av sig :)
Igår fick vi sticka ner armen i en kossas mage, från sidan. Levande kor alltså. De har opererat in hål i sidan på kossorna. Det var helt otroligt! Vilken kraft alltså! När magen kontraherade kunde man inte röra handen! Den var helt fast! Och så kände jag matstrupen, och hur maten kom ner.
Maah tydligen passar all på att tvätta idag. Jaja det får väl ta ett tag, passar på att tvätta vovven :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har hört talats om det där med hål i kossornas mage... Undrar ju såklart hur vettigt det är x( Men men, säkert en veterinärupplevelse att dyka ner där! ;)

2010-05-14 @ 03:39:44
URL: http://www.kitobonito.info.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0